Kılıç Gününde Ara

Kılıç Günü Dizisi fan sayfası ve Kılıç Günü Dizi Tanıtım Sitesi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... KILIÇ GÜNÜ FİNAL 1 HAFTALIK REKLAM 3$

Satılık Kılıç Ali Bilekliği

Arkadaşlar bir firmanın bana attığı mail üzerine ellerinde kılıç ali nin dizide kullanmış olduğu bileklikten ürettiklerini  ve bunu site aracılığı ile satmak istediklerini söylediler.

Bende bunun üzerine eğer sizlerde isterseniz isteyene ödeme yapıldığı takdirde Kılıç Ali nin dizide kullanmış olduğu bilekliği satabilirim.


Bilekliği tanıtmak gerekir ise ; Fragmanlarda Kılıç Ali'nin kolunda görülen deri bileklik daha şimdiden özellikle gençlerin büyük ilgisini çekti.Üzerinde Osmanlı sultanlarından ikinci Beyazıt'ın görkenli kılıcı yer alan ve adaleti simgeleyen bu kılıcın süslediği bileklik İran asıllı sanatçılar Reza Hemmatirat ve Muhammed Reza Peykerimeh tasarladı.

Fiyat olarak 10 Lira düşünmüşler.

Kargo ücreti şehir dışına 3 liraya gidiyor bilginize.

İstanbul içi ise elden veya 12 lira karşılığında kargo dahil alabilirsiniz.

Ödemeleri Paypal , İş Bankası , Garanti Bankası,Bank Asya, Hsbc ve yapı kredi ile havale eft şeklinde ödeyebilir ürüne anında sahip olabilirsiniz.



Konuyu güncellemek zorunda kaldım.Yoğun talep üzerine 25 adet satıldı. Bilginize

Eğer almak istiyorsanız öncelikle aşağıdaki forma mail adresinizi ev adresini cep telefonunuzu bide ne şekilde ödeme yapacağınızı yazın. Bilmeden olmuyor maalesef.


DÜZENLEME 1

Arkadaşlar ürünü gönderip satın alanlar var fakat gerçekten yetişemiyorum.Bütün gün internet başında değilim amacım okurlara ve fan hayranlarına yardım etmek.Kandırmak gibi bir amacım olsa zaten sizlerden önce parayı toplar sonra ürün gönderirdim ki ben önce ürünü sonra parayı alıyorum.Yani ödeme işlemleri GET sayesinde gerçekleşiyor.Yalnız ürün şuan için stoklarda kalmadı herkesin mail adreslerini topladım ve geri dönüş yapmak için hazırlanıyorum.Yurtdışı gönderme işlerini bir kaç sefer söyledim.Fazla kargo ücreti ödemeyi kabul ediyorsanız gönderebilirim.Benim için sorun yok




KALAN STOK ADEDİ : YOK




GELECEK GÜN  :  KURBAN BAYRAMINDAN HEMEN SONRA




Beklenen SİPARİŞ SAYISI : 43 şuan için


TOPLAM SATILAN ADET  : beklenenlerle 100 ü bulacak.


BİRDE RİCAM ŞU Ürünü satın alan arkadaşlar kolunda çekilmiş fotosuyla eklerlerse ve olumlu olumsuz yorum yaparlarsa sevinicem.Çünkü bazı okurlarımın haksız yorumlarına mağdur kalıyorum.Aslında onlarda haklı fakat inanın yetişemiyorum.Bu kadar büyük rağbet olacağını sanmıyordum.

Kılıç Günü Senaryo Yazarı Süleyman Çobanoğlu kimdir?

Kılıç günü dizisinin senaryosunu hazırlayan ve yöneten Süleyman Çobanoğlu'nu merak edenler için ufak bir biyografi hazırladık sizlere,kendisi gerçekten işini hakkıyla yapan ender insanlardan biridir.

ESER:Zehir ve Şifa - 2005

SENARYO YAZARI: 
Kılıç Günü - 2010
Sakarya Fırat - 2009
Doksandokuz - Kimse Yoksa O Var - 2008
Yalan Dünya - 2008
Demir Leblebi - 2007
Tertemiz - 2006
Topal Hoca - 2006
İffet - 2005
Büyük Günahlar - 2005
Kandil - 2005
Kenanda bir Kuyu - 2005
Kalp Gözü - 2004

YAPIMCI:
Kap Gözü - 2004

Resmi Kılıç Günü Sponsorlarımız

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...