Kılıç Gününde Ara

Kılıç Günü Dizisi fan sayfası ve Kılıç Günü Dizi Tanıtım Sitesi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... KILIÇ GÜNÜ FİNAL 1 HAFTALIK REKLAM 3$

Bloghaber.com – Rc2n Bilişim Yılbaşı Çekilişi

Bloghaber.com yayın hayatında daha yeni olmasına rağmen adım adım ve istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.  Rc2n Bilişim sponsorluğunda yapılacak çekilişimizde 3 büyük hediyeden biri sizin olabilir. 30 TL değerinde Hepsiburada.com yılbaşı hediye çeki, Sandisk 4GB Cruzer Blade Usb Bellek ve Rc2n Bilişim tarafından 1 yıllık hosting sponsorluğu hediyelerinden birini kazanmak için http://www.bloghaber.com/cekilis adresinden yarışmaya katılmanız yeterli.
> Friendfeed’te paylaşmanız gereken metin (1 çekiliş hakkı – yapılan paylaşımı beğenen her 10 kişi için ilave 1 çekiliş hakkı )
http://www.bloghaber.com ödüllü yılbaşı çekilişi ile karşınızda. Çekilişte, 30 TL değerinde Hepsiburada.com yılbaşı hediye çeki, Sandisk 4GB Cruzer Blade Usb Bellek ve http://www.rc2nbilisim.com tarafından 1 yıllık hosting sponsorluğu hediyelerinden biri sizin olabilir. http://www.bloghaber.com/cekilis adresinden yarışmaya katılabilirsiniz.
> Twitter’da paylaşmanız gereken metin (1 çekiliş hakkı -  tweet edilen mesajın en az 5 kişi tarafından retweet edilmesi halinde ilave 1 çekiliş hakkı )
http://www.bloghaber.com‘un http://www.rc2nbilisim.com sponsorluğundaki ödüllü yarışmasına katılmak için http://www.bloghaber.com/cekilis

Resmi Kılıç Günü Sponsorlarımız

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...